heart promo Attraktive priser

heart promo Fri fragt ved køb for 500 DKK

heart promo 1-3 Dages leveringtid

heart promo 30 Dages fuld returret

Giro feat. Paul Frank - Slingshot - M/L

Giro feat. Paul Frank - Slingshot - M/L

Giro Slingshot i samarbejde med designerne Paul Frank har lavet en super hjelm til den yngre generation. Skihjelmen er lavet med øje for holdbarhed, sikkerhed samt design. Giro Hjelmen er lavet med 'In mold' teknologien, hvilket vil sige at hjelmens yder- og inderskal er forenet i et stykke istedet for to. denne teknologi er lavet for at give en lettere og mere holdbar Hjelm. Hjelmen har 4 ventilationshuller, som sikrer god luft.
Hjelmen vejer 392 gram (i str. 52-55,5 cm). Slingshot er godkendt af de europæiske sikkerheds-, miljø- og sundhedskrav – EN 1077 og ASTM F2040 certificeret.

Indvendige mål (omkreds): 52 cm-55,5 cm

Pris: 750,00 DKK

Specialpris 199,00 DKK

Beskrivelse
Giro Slingshot i samarbejde med designerne Paul Frank har lavet en super hjelm til den yngre generation. Skihjelmen er lavet med øje for holdbarhed, sikkerhed samt design. Giro hjelmen er lavet med 'In mold' teknologien, hvilket vil sige at hjelmens yder- og inderskal er forenet i et stykke istedet for to. denne teknologi er lavet for at give en lettere og mere holdbar hjelm. Hjelmen har 4 ventilationshuller, som sikrer god luft.
hjelmen vejer 392 gram (i str. 52-55,5 cm). Slingshot er godkendt af de europæiske sikkerheds-, miljø- og sundhedskrav – EN 1077 og ASTM F2040 certificeret.

Indvendige mål (omkreds): 52 cm-55,5 cm
Information
test