GRATIS LEVERING VED KØB OVER 499 KR.

Side by side rulleskøjter: Den fede retro stil er tilbage

Side by side rulleskøjter

De originale rulleskøjter - eller sådan er der i hvert fald mange, der ser på det! Der er tale om det helt specielle og karakteriske design, hvor der er placeret to hjul bagved og to hjul bagved. Som vi kender det præcist som fra mange andre køretøjer med hjul på eksempelvis biler og skateboards. Derudover har side by side rulleskøjterne en bremseklods foran, modsat af det, som vi kender fra inliners. Hvis du kunne tænke dig at vide alt om side by side rulleskøjter, er du kommet til det helt rigtige sted. Her hos Holdsport fortæller vi dig alt om rulleskøjterne i samarbejde Mills! Her kan du få at vide, hvad der er så fedt ved side-by-side skates, og hvorfor du lige nøjagtigt skal vælge disse!

 

side by side rulleskøjter

 

Rulleskøjter: Side by side

Selvom inliners rulleskøjterne med alle fire hjul på en linje har været kæmpe store og domineret markedet, har side-by-side rulleskøjterne gjort et comeback på skate-scenen! Populariteten er voksende, hvilket måske i høj grad kan tilskrives retro-stilen, som er med til at give dig et oldschool-look, som er super cool! For de ældre læsere vil der ikke være tvivl om, at et par side-by-side rulleskøjter vil appellere kraftigt til din nostalgiske side.

Hvis du ikke er rutineret eller vant til at stå på rulleskøjter, er side-by-side rulleskøjterne et godt valg. De fleste børn der har haft fødderne i et par inliners, kender til problematikken med balancen, når man står stille. På grund af konstruktionen og hjulenes placering, er det let at stå stille og stadig holde balancen. Det giver dig også en god stabilitet og balance i hele kroppen ved lav fart, når vægtbæringen spredes ud under foden i stedet for at blive placeret i en lige linje som på inliners. Til gengæld skal du være opmærksom på, at du ikke kan løbe lige så hurtigt på side-by-sides som på inliners.

Du kan finde side-by-side rulleskøjter i alle farver, mønstre og designs! Et af de klassiske træk for en disse rulleskøjter er, at støvlen er lav. Det giver dig ikke særlig meget støtte, men det giver til gengæld støvlen en masse fleksibilitet. Selvom støtten er minimal, så tilvælger du altså, at rulleskøjterne bliver endnu bedre at manøvrere i. Det betyder altså, at du får maksimal frihed til at ‘flytte fødderne’ og navigere, så du kan lave præcis de bevægelser, som har lyst til!

side by side rulleskøjter

 

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Selvom side-by-side rulleskøjterne ser super fede ud med deres retro-look og kan vække nogle gode minder hos nogle af de ældre, er det selvfølgelig vigtigt, at du ikke kunne vælger side-by-side rulleskøjterne på grund af deres udseende. De skal også kunne opfylde alle dine behov. Hvis du er til vilde hop og tricks på rampen, er disse rulleskøjterne nok desværre ikke løsningen for dig. Hvis du derimod leder efter nogle gode, stabile rulleskøjter, hvor du kan få god motion i et lækkert, stabilt flow, er dette sagen. Derudover er de helt fantastiske (og oplagte at vælge), hvis du går efter rulleskøjterne til disko-dans og groovy bevægelser.

Derudover er det vigtigt at være opmærksom på hjulene, som du kan få med forskellige hårdhed, som defineres af det, som kaldes durometer-skalaen fra 0-100. Det er simpelthen en skala, der beskrives, hvor hårdt materialet til hjulene er. Dette er især vigtigt at være opmærksom på, for det skal passe til dine behov. Hvis du vælge bløde hjul, får du ikke den længste levetid. Til gengæld vil du kunne opleve glimrende følelse og grip med vejen - og disse er naturligvis også mere stødabsorberende, da det bløde ved tage en del af stødene, som du kan opleve. De hård hjul har lang levetid , men følelsen med vejen er ikke helt så lækker og stødabsorberingen er også dårligere.

En anden vigtig ting at være opmærksom på ved side-by-side rulleskøjterne er trucks og plate, som sidder i bunden af rulleskøjterne og holder hjulene på plads. Plates fremstilles oftest i nylon, hvilket er et dejligt, let materiale. Trucks fremstilles i aluminium, som de er stærke og kan bære din vægt. Hertil kommer der også cushions, som også er en faktor for, hvor bevægelse dine rulleskøjter skal være. En blød cushion giver dig en masse bevægelighed, hvorimod de hårde cushions stabiliserer retningen mere og giver dig en smule mindre mulighed for at manøvrere!

side by side rulleskøjter

Køb dine side-by-side rulleskøjter hos Mills!

Hvis du er blevet klogere på side-by-side rulleskøjter, og du tænker, at sådan et par skal være dit næste indkøb - så kig ind forbi på Mills.dk! Du finder et stort udvalg i alle farver og mønstre - præcis til dine behov! 

 

 
© 1981 Mills. All Rights Reserved.