heart promo Attraktive priser

heart promo Fri fragt ved køb for 500 DKK

heart promo 1-3 Dages leveringtid

heart promo 30 Dages fuld returret

Powerslide Phuzion Trinity skates

Powerslide Phuzion Trinity skates

Powerslide Phuzion Trinity Xenon rulleskøjte er en fitness rulleskøjter fra Powerslide har et utroligt flot design og pasform til din daglige skating workout, både korte og lange ture.
1.699,00 DKK
Beskrivelse
Powerslide Phuzion Xenon rulleskøjten er en super lækker fitness inline rulleskøjte med store hjul. Støvlen er en lightweight softboot som er godt ventileret og har en anatomisk udformet. med det super popolærer 3 hjul setup med 3x 110 mm hjul. Framen er Powerslide Unity onepiece 3x110mm 3D stamped AL som giver dig en super kontrol når du ruller på trods af de stor hjul. Hjulen er de amerikansk lavede Matter Image hjul som er 110mm i diameter og kommer med en hårdhed som man kender som nok de bedste hjul fra speedskate verden F1. Kuglelejerne er Wicked freespin ABEC 9. Rulleskøjten har høj ankelstøtte og kommer med snørebånd, spænder og et Mikro-justerings spænde. Bremsen er Powerslides egne som er justerbar

Powerslide Phuzion Xenon rulleskøjte er en fitness rulleskøjter fra Powerslide har et utroligt flot design og pasform til din daglige skating workout, både korte og lange ture.
Information

For mere info kontakt Mills på mob 60 21 20 27