heart promo Attraktive priser

heart promo Fri fragt ved køb for 500 DKK

heart promo 1-3 Dages leveringtid

heart promo 30 Dages fuld returret

Undervisning i løbehjul

Mills team riders har i de sidste 4 år undervist både drenge og piger i at køre på løbehjul (street og ramper). Vi laver også en del camps se mere på vores fb side https://www.facebook.com/TeamMillsSk8school

Er det noget for dig så kan du kontakt Mills for mere info og vejledning. Undervisning er baseret på teknik og tricks på løbehjul enkeltvis eller i små hold og forgår på på det niveau som du befinder dig på.

Er du interesseret i at vi kommer ud til jer på jeres skole, institution eller til private arrangementer som fødselsdage eller lign. Så kommer vi også gerne ud til jer. I laver også events og konkurrencer i hele landet. Kontakt Mills og hør mere tlf:info@mills.dk mob: 60212027

Indhold: Der vil være fokus på den enkelte elevs teknik og udvikling (ex have mulighed for at hive en til flere ud af en grp for at træne noget specifikt). Sikkerhedsudstyr HJELM er altid påkrævet - evt albue og knæ beskytter!

låne løbehjul: Har du ikke selv et trickløbehjul kan låne du låne et efter aftale med Mills. skriv gerne en mail på info@mills.dk (husk at oplyse alder og højde) 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.