GRATIS LEVERING VED KØB OVER 499 KR.

Guide - Skateboard Truck

Hvilke trucks skal jeg vælge

Der er flere faktore som du skal være opmærksom på når du skal ud og købe trucks til dit skateboard. Skateboard trucks kommer i forskellige størrelser dvs at bredden på axlen kan varier. Du skal sikre dig, at de trucks du vælger passer til dit skateboards bredde, akslen må ikke være bredere end dit deck, men du kan godt have en trucks hvor axlen er lidt mindre. (Doge ikke alt for smal da dit skateboard vil blive svær at styre). De fleste skateboard truck producenter har deres egne måder at oplyse axle bredden på,

Du kan også købe trucks som har forskellifge højder. Low, mid og high. Low profil trucks kommer med en kortere kingpin, hvilket gør dine trucks ret stabile. Afstanden fra dit skateboard og ned til jorden bliver lavere, du kan derfor heller ikke anvende store hjul. Dette betyder at de er super gode til tricks, flips mm. Truck med Mid profil er speciel gode til både street og park. High trucks kommer med en længere kingpin, afstanden fra dit skateboard og ned til jorden bliver der med længere, du kan sætte store og bløde hjul på hvilket gør det letter for dig at dreje, cruise mm. Vægten spiller også en rolle for den måde du køre på, vælger du lette trucks gør det trick som indebære hop flip tricks mm lettere. 

Selve truck består af flere dele som kan skifter ud bushings kommer i forskellige hårdheder, former og størrelser, kingpin kommer i , baseplate, hanger og hjulbolt. I dette afsnit kan du læse om de enkelte dele og forstå, hvordan de påvirker dit skateboard. 

Prisen på skateboard trucks variere fra mærke, vægt og type. No-name trucks ligger ca fra 300,- kr of et sæt mens de kendte mærker kan koste et sted mellem 550,- til 750,- kr for et sæt.Skateboard truck holder en del længere end dit board så det er en god ide at finde ud af hvad du forventer dig af dine trucks.  . 

© 1981 Mills. All Rights Reserved.