heart promo Attraktive priser

heart promo Fri fragt ved køb for 500 DKK

heart promo 1-3 Dages leveringtid

heart promo 30 Dages fuld returret

Chaya Shiva 45° Roller Derby Plate

Chaya Shiva 45° Roller Derby Plate

Dette er 45° versionen af Chaya Shiva plate sættet, som er meget adrætte og super responsive plates.
2.699,00 DKK
Beskrivelse
Shiva 45° plate-sættet fra Chaya er et seriøst powerhouse plate-sæt. Bygget til hårde kampe på Derby tracket. Med en vægt på kun 545 gram per komplet plate er de meget lette. Dette er gjort muligt på grund af anvendelsen af ​​7075 aluminium som ikke kun er let, men også meget stærkt og holdbart.

Shiva plates kommer med Dual Center Mount systemet, som er unikt for Chaya. Et to-bolt monterings system, der gør det nemt at montere dem til Chayas støvler. Boltene er noget kraftigere end de normale systemer og er derfor med til at øge styrken i forbindelsen mellem plate og støvle.

Clip Release Axles er en innovativ ny måde at af- og påmontere hjul. En clip er monteret fast på akslen, som let kan frigøres, hvorefter hjulet kan tages af. Sæt et andet hjul på, spænd clip'en ind igen og du er klar til at rulle afsted. Langt hurtige end det almindelige setup og kræver intet værktøj. Se demovideo her.

Chaya har udviklet et Power Toe System, som sikrer et langt bedre push og optimal kontrol.

Cherry Bomb toe stopperen er decentreret, for bedre udnyttelse af energien i transfers, bedre balance og mere kontrollerbare stops. Den flade profil på stoppet giver et optimalt grip og overlegen holdbarhed.

Dette er 45° versionen af Shiva plate-sættet, som er meget adrætte og super responsive plates. De reagerer hurtigere på input fra skateren og kræver ikke ligeså meget energi at anvende, som andre plates.

Funktioner:

Jelly Interlock SHR PU-Cushions
Ekstruderet og CNC metaldele gør dem super stærke
Laser printede grafiske detaljer
Information

For mere info kontakt Mills på mob 60 21 20 27