GRATIS LEVERING VED KØB OVER 499 KR.

Blunt one S3 komplet trick løbehjul - Pink / sort
Blunt one S3 komplet trick løbehjul - Pink / sort Blunt one S3 komplet trick løbehjul - Pink / sort Blunt one S3 komplet trick løbehjul - Pink / sort Blunt one S3 komplet trick løbehjul - Pink / sort

Blunt one S3 komplet trick løbehjul - Pink / sort

På lager
Varenummer
16034

Blunt er kommet med et nyt komplet trick løbehjul, som er bedre end de fleste komplet løbehjul i denne prisklasse. Generelt får du med dette trick løbhjul gode muligheder for at lære nye tricks eller til bare at komme hurtigt og nemt frem og tilbage.

899,00 DKK
- +
BESKRIVELSE

Blunt er kommet med et nyt komplet trick løbehjul, som er bedre end de fleste komplet løbehjul i denne prisklasse.

Baren som sidder på løbhjulet har en højde på 550 mm og har en bredde på 520mm. Derudover er baren fremstillet i det lette materiale aluminium.

Hjulene har en diameter på 110 mm. De er fremstillet med en metalkerne og har en god kvalitet gummi. Dette vil forlænge holdbarheden af hjulene og gøre det nemmere at få fart på.

Løbehjulet har compressionsystemet IHC, som er dejlig nemt at stramme op, hvis der skulle komme slør i baren.

Decket har en længde om 480mm, som er en lille smule kortere end de fleste deck. Dette vil gøre det væsentlig nemmere at lære nye tricks, som inkluderer en motion med decket. Derudover har decket en bredde på 120mm, som giver et rigtig god friktion og dermed også greb.

I decket sidder der et integrateret headset. Integrerede headset har en noget længere levetid, end ikke integrerede headset, og har tilmed lavere friktion i lejet. Dette vil også gøre det nemmere at svinge decket - og dreje baren rundt.

Generelt får du med dette løbhjul gode muligheder for at lære nye tricks eller til bare at komme hurtigt og nemt frem og tilbage.

© 1981 Mills. All Rights Reserved.